Taarten, Cakes & Sweets

 


Oma's Mokka taart staat bekend als een familie taart die mijn oma altijd tijdens de feestdagen maakte voor ons. Ik kan mij goed herinneren dat ik altijd stiekem met mijn neefje een flinke veeg met mijn vinger van de mokka gedeelte nam. Ondeugend dat ik was, maar oh zo lekker!

Het is een taart met een mooi verhaal die ik graag met jullie wilt delen.

De taart is opgebouwd met twee lagen vanille taart biscuit gevuld met een laagje aardbei bakkers jam. Tussen de aardbei jam lagen wordt de taart aangevuld met een mooie cacao chocolade cake laag.

De taart wordt tenslotte aangevuld met een rijke en luchtige mokka topping. Het wordt afgemaakt met taart decoratie. Het is een taart die goed gevuld is met heerlijke lagen en is daarom ook een van mijn favorieten. Ideaal voor een verjaardag feest of gezellig samenzijn!

 

 Oma's Mokka taart 

 Groot        € 45,00       🎂 voor ongeveer 25 personen

 Middel      € 25,00       🎂 voor ongeveer 10 personen

 

 

 


Spekkoek 

Groot        € 25,00       🎂 voor ongeveer 20 personen

Middel      € 12,00       🎂 voor ongeveer 10 personen

 

 

Spekkoek (lapis legit), populair in de Indonesische keuken. De bekende laagjescake die tegenwoordig niet te missen is bij feestjes. Het is een kruidige cake gemaakt uit diverse specerijen lekker bij de koffie of thee.

De meesten weten dat de cake opgebouwd is uit heel veel lagen. De bereiding kost veel tijd, maar het is de moeite waard, want uiteindelijk krijgt je een mooi contrast van kleuren die deze cake tot een fraai kunstwerk maakt. 

De naam spekkoek heeft niets met de smaak te maken en er zit natuurlijk geen spek in, maar door het uiterlijk heeft het lijkt het op ontbijt spek. 

 

U kunt bij ons de keuze maken uit:

Spekkoek (pandan) en Spekkoek (Biasa/Normaal)

 

 

 

 


Klik hier om een tekst te typen.